در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
MA IRA Ninni keh der kharej zandegi mikonem eger beh Iran bergardim mitevanim az bibehålla salamat estefadeh konem ja nej?
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بله ، بیمه سلامت یک طرح از نظام تحول سلامت می باشد که وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید بنیان نیکوی ان را گذاشته است  و هر ایرانی می تواند بصورت رایگان با شناسنامه و کارت ملی خود نسبت به ثبت نام آن اقدام نماید و دفترچه درمانی سلامت دریافت نماید.