در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
با سلام

من به یه عابر زدم بیمه ایران دارم چند روز قبل ازم 2 ملیون بیمه گرفت و70 ملیون دیه بریدن من گوهینامه ندارم و سربازم و هیچی ندارم تو این دنیا کمکم کنید ایا کل مبلغ رو ازم میگیرن من هیچی ندارم چی میشه آخرش....ودوم اینکه 2 درصدم ارش بریدن این دو درصدم بیمه میده یا من باید بدم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله تمامي خسارات از جمله ارش نيز بايد توسط بيمه گر پرداخت شود و باتوجه به اينكه شما داراي گواهينامه معتبر نمي باشيد طبق ماده١٥ قانون بيمه شخص ثالث بيمه گر ملزم به پرداخت خسارات به شخص زيان ديده. ني باشد و بعد از حق مراجعه به شما جهت ريكاوري خسارات پرداختي را دارد ولي خب شما ميتوانيد با بيمه مصالحه كنيد كه درصورتي كه بيمه گر قبول نمايد قسمتي از خسارات را به بيمه گر باز پرداخت نمايد و يا درصورتي ك بيمه گر با شما مصاله ننمايد ميتوانيد بعد از محكوميت شما به باز پرداخت خسارات تقاضاي اعسار از مبلغ پرداختي را نماييد