در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با درود

طی حدودا 20 سال پرداخت حق بیمه 12% مشاغل آزاد تامین اجتماعی ، الان که وقت بازنشستگی هست و رفتم اقدام کنم بهم گفتن کسایی که 12% پرداخت کردن نصف اون سالها براشون محاسبه میشه ... یعنی بنده با ده سال سابقه بازنشسته میشم!!!!!!!

لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید که آیا درسته این صحبت یا خیر اگر بله چکار باید کنم؟

اگر چنین چیزی بوده چرا روز اول اعلام نکردن که ما همون 30% را پرداخت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام ، خیر چنین مسئله ای صحیح نیست ، جنابعالی تابع مقررات عام بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی هستید ، 20سال سابقه با داشتن 60سال سن جهت آقایان ، درخواست بازنشستگی امکان پذیر می باشد