در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده ۳ ساله دیوان شکایت کردم بابت طرح بازنشستگی ۲۵ سال الان بعد ۳ سال هنوز پرونده من به جایی نرسیده تا اینکه بهم گفتن پرونده در بیمه ارسال شده برای درآمد از هر کسی سوال کردم در بخش درآمد بیمه چکاری روی پرونده من داره میشه درست جواب ندادن خواهش هر کسی میدونه راهنماییم کنه
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

مادامیکه پرونده از بیمه به دیوان نرود،هیچ رسیدگی در دیوان انجام نخواهدشد.ضمن آنکه ممکنه طرح دادخودست شما ایراد شکلی داشته باشد.