در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

بازرسی بیمه 01/26انجام شد وشفاهااعلام کرد که 8نفر باید ترک کار بزنم که هر8نفر رو 01/01 ترک کار زدم.امابازرس در گزارش بازرسی اسم 4نفر رو زدن برای ترک کاردرحالی که 8نفر مذکور حضور نداشتن برای امضای گزارششون.

حال بعد از 9ماه برگه ابلاغیه جریمه بیمه صادر شده که بابت ششماه اول سال به ازای این 4نفر حق بیمه باید پرداخت کنیم.

راهنمایی ام کنید لطفا چطور اعتراض بزنم و چه راهی وجود داره؟؟

آیا میتونم ادعا کنم که اشتباها باید02/01 ترک کارمیخوردن که 01/01 زدم و جریمه رو به حداقل برسونم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.

اثبات ترک کار کارگر برعهده کارفرماست.وشمامیبایست ترک کار پرسنل را کتبا طی لیست به بیمه اعلام میکردید.ولی از طریق بازرسی مجدد یا رای اداره کار نیز امکان پذیراست.