در دیه و بیمه خودرو توسط (51,790 امتیاز)
محدودیت گواهینامه های جدیدالصدور چیست و عواقب عدم رعایت ان چیست
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

بهترین پاسخ
محدودیت برای گواهینامه پایه ۳

۱.  رانندگی در راه های بیرون از شهر (تا بیست وپنج کیلومتر شهر)

۲. رانندگی در تمام راهها و خیابانها از ساعت ۲۴الی ۰۵ صبح

۳.درصورت  داشتن تقصیر و یا ارتکاب به یکی از تخلفات حادثه ساز در سوانح رانندگی جرحی یا فوتی گواهینامه ضبط و ابطال میشود و فرد برای ازمون مجدد به اموزشگاه معرفی میگردد

محدودیت برای گواهینامه موتورسیکلت

۱. سوارکردن ترک نشین یا بار

۲. تردد در راههای بین شهری تا بیست و پنج کیلومتر

۳. تردد در ساعت ۲۲تا ۵ صبح

۴. درصورت داشتن تقصیر یا ارتکاب به یکی از تخلفات حادثه ساز مصرح در ماده ۷قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سوانح رانندگی جرحی یا فوتی گواهینامه ضبط و ابطال میشود و فرد جهت ازمون مجددبه اموزشگاه معرفی میگردد

درمورد استفاده از بیمه در حالات فوق الذکر هیچ گونه ممنوعیتی برای دارندگاه گواهینامه جدیدالصدور وجود ندارد و شرکت بیمه گر موظف به ایفای تعهدات خود در برابر بیمه گزاران می باشد