در بیمه درمان تکمیلی توسط
هزینه زایمان در بیمارستان نیمه خصوصی بابیمه تکمیلی اسیا چگونه است ایا در ابتدا باید هزینه ای پرداخت شود
1 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
سلام درود بر شما
1-درصورتیکه بیمارستان مورد نظر شما اگربا بیمه اسیا قرار داشته باشد هزینه طبق تعرفه  اسیا محاسبه شد و هزینه مربوطه را بیمه اسیا پرداخت میکند وما التفاوت وبیمه شد راکه شامل فرانشیز وهزینه خا رج از تعهد بیمه میباشد بیمه شده پرداخت میکند.
2-اگر بیمارستان با بیمه اسیا قرارداد نداشته باشد هزینهرو بیمه شده پرداخت کرده وبا دریافت مدارک پزشکی ازبیمارستان وتحوئل ان به بیمه اسیا برای دریافت خسارت.