در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من حدود 6 ماه هستش تو یه شرکت کار میکنم ولی قراردادی ندارم فقط شفاهی به توافق رسیدیم به مبلغ 2میلیون ولی از ماه دوم بیمه رو واریز کرده از اون بابت مشکلی نداره میخوام بدونم اگه من تا پایان سال باهاشون همکاری کنم و بعدا از شرکت بیام بیرون میتونم طبق قانون کار سنوات - مرخصی هم کا تا حالا نرفتم و بقیه مزایارا بگیرم
توسط (100 امتیاز)
سلام بله میشه کل حق و حقوق را بگیرید.
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

بله شما مشمول تمام مزایایی که فرمودید هستید و میتوانید مطالبه کنید