در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.حدود یک ماه قبل در جاده تصادف جرحی رخ داد که بنده مقصر نبودم و تا الان فقط خسارت ماشین را دریافت کردم و با توجه به اتمام طول درمان از نظر پزشک قانونی پرونده ام در مجتمع غذایی تکمیل‌شد. و دادیار گفت منتظر پیامک صدور قرار نهایی باشم.یک سوال پیش آمده که آیا بعد از صدور قرار نهایی مرحله ی بعدی هم وجود دارد یا اینکه پرونده مختومه میشه و به بیمه معرفیم میکنن؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی برای شما صالح عزیز دارم

بعد از اون حکم  صادر میشه و به شما ابلاغ میشه اگر اعتراضی ظرف مهلت ۲۰روزه واصل نشه حکم قطعیت یافته و به اجرای احکام و بیمه برای پرداخت ارسال میشه