در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام میخواستم بپرسم‌ مبلغ مابعلتفاوت انتقال بیمه روستایی به تامین اجتماعی برای یکسال تقریبا چقد میشه . من بالاترین سطح رو انتخاب کردم در بیمه روستایی
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

برای محاسبه مابه التفاوت لازم است نوع بیمه و مبلغ حق بیمه تامین اجتماعی شما مشخص باشد ، مثلا اگر بیمه تامین اجتماعی حاقل دستمزد باشد مبلغ مابه التفاوت آن تقریبا 24500000 ریال برای یک سال خواهد بود، البته مبالغ بیمه ای پرداختی شما در بیمه روستاییان از مبلغ فوق کسر خواهد شد.