در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

درسال ۱۳۹۵ از کارخود استعفاداده و برای مدتی از کشور خارج گشته ام

همچنین برای دریافت حق سنوات وعیدی خود مجبور به شکایت از کارفرما توسط وکیل شدم که رای به نفع اینجانب در سال ۱۳۹۶ صادر کردید

سابقه بیمه اینجانب نزدیک به پنج سال می باشد

یکماه می باشد که از خارج از کشور بازگشته ام ودرجستجوی کار می باشم

آیا امکان استفاده از بیمه بیکاری برای اینجانب مقدورمی باشد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
با ستناد ماده ۶ قانون بیمه از تاریخ وقوع بیکاری ظرف یکماه بدون دلیل موجه وظرف سه ما با عذر موجه وتشخیص هیات حل اختلاف وداشتن سایر شرایط می توانید از بیمه بیکاری استفاده نماید ضمنا با توجه گذشت بیش از سه ماه از تاریخ وقوع بیکاری واستعفاه امکان استفاده از مقرری بیمه بیکاری برای شما دراین مرحله مقدور نمی باشد