در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم
اگر همین فردا یا زنگ بزنند یا اجازه ی ورود به شرکت را به ما ندهند
باید منتظر بمانیم تا پاسخی به ما داده شود یا باید مراجعه کرد به اداره کار برای دریافت مقرری
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اولین شرط برقراری مقرری بیمه بیکاری،بدون میل واراده بیکارشدن میباشد،درصورت داشتن قراردادکار،بعدازاتمام بامراجعه به اداره استعلام ازکارفرماانجام میگیردوسپس مقرری درصورت داشتن شرایط برقرارمیگردد.چنانچه فرد دارای قراردادکارنباشدموضوع درمراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارقابل بررسی واعلام نظر می باشد