در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من از اول تیر ماه 1399 بیکار شدم و بعد از اینهمه مدت شنبه جوابش امد و به بیمه مراجعه کردم و تمام کارها رو انجام دادم .

سوالی که برای من پیش آمده اینست که به من چیزی در مورد اداره کار که باید برای حضور و غیاب مراجعه کنم نگفتند .

خواستم ببینم روال کار همینطور است یا نه؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ از زمانی که نامه شما که همان جوابیه کمیته دونفره اداره کار به تامین اجتماعی جهت برقراری بیمه بیکاری ارسال میشود فقط یک مقدار  مکاتبه داخلی انجام میشود و بعد بیمه بیکاری شما که برقرار شد به اداره کار جهت حضور  و غیاب معرفی میکردید و جهت ادامه بیمه بیکاری جهت اشتغال شما درحین دریافت مقرری تامین اجتماعی بازرسی انجام میدهد