در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.چه تضمینی هست که بیمه عمر ایران اندوخته ریاضی را پس دهد؟حتما همه می گویید طبق قانون بیمه مرکزی موظف است که پس دهد و از این حرفا.طبق مطالعات بنده روی آمار های بیمه مرکزی در سال 95 در قسمت بیمه های زندگی بیمه ایران رتبه نخست پرداخت خسارت را دارا می باشد ولی تعداد بسیار کمی بیمه تولید نموده و این باعث می شود که سطح توانگری مالی بسیار پایین است.
همان طور که بانک مرکزی موظف بود پول های سپرده گزاران را پس بدهد و نداد از بیمه مرکزی هم انتظاری جز این نیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

وضعیت بیمه ها با بانک ها قدری متفاوت است.

گرچه همه بانک ها و شرکت های بیمه زیر نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی در حال فعالیت هستند،اما وضعیت بیمه ها با بانکها تفاوتهای زیادی دارد.

در حال حاضر تنها شرکت بیمه دولتی،بیمه ایران هست که بر اساس قانون،ضمانت ورشکستگی و اجرای تعهدات سایر شرکتهای بیمه،بر عهده این شرکت کهن و قدیمی می باشد.

اگر بخاطر داشته باشید،شرکت بیمه توسعه بر همین اساس تمام تعهدات خود را به بیمه ایران منتقل نمود و این شرکت نیز همزمان با انتقال اموال و دارایی های بیمه توسعه،پرداخت خسارات بیمه گذاران آن شرکت را  بر عهده گرفت.

در هر صورت رتبه پایین بیمه ایران،باعث سقوط و ورشکستگی آن نمیشود زیرا که دولت همواره پشتیبان و یاور بیمه ایران خواهد بود، اما رتبه و توانگری مالی این شرکت بیمه پر سابقه را بشدت پایین آورده که مربوط به دیدگاه مدیریتی آن می باشد و گریزی از آن نیست.

شما میتوانید از سایر شرکت های بیمه که خصوصی بوده و دارای رتبه و توانگری بالا می باشند بیمه نامه مورد نظر خود را ثبت نام و خریداری بفرمایین.

با تجدید احترام