در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
ایا بیمه بیکاری دی ماه ۹۶ واریز شده
10 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
نه داداش تا الان که ساعت 8صبح 13 دیماه هستش فعلا خبری نیست
توسط (140 امتیاز)
بیمه بیکاری دی ماه رو الان ریختن من در تبریز هستم.
توسط (140 امتیاز)
سلام
تا الان که واریز نشده برا من13/10
4.عصر
توسط (180 امتیاز)
من از تهران 13دی ساعت 15.30 نریختن هنوز
توسط (140 امتیاز)
برای منم تا حالا پرداخت نشده. ۱۵ دی ساعت ۲۳:۰۰
توسط (140 امتیاز)
سلام،

امروز ١٦ دى ماه هست و هنوز براى من واريز نشده.

آيا برا بقيه واريز شده؟؟
توسط (180 امتیاز)
سلام دوستان.برای من هم تا امروز 16 دی ماه هنوز واریز نشده.
توسط (100 امتیاز)
من رفتم بیممو قطع کردن چون گفتن بازرس اومده بود تو نبودی
توسط (100 امتیاز)
واه ، راست مي گن ، حالا بايد چكار كني؟؟؟ من كه همش خونه ام من چي!!!
توسط (100 امتیاز)
سلام. ببخشید میشه بگین کجا این حرف و بهتون گفتن؟چون برای ما هم واریز نشده میخوام پیگیری کنم. شما کدوم شعبه هستین؟بهتون نگفتن باید چیکار کنین؟ممنون اگه زودتر جواب بدین
توسط (100 امتیاز)
همون شعبه ای که بیمتون رد میشه برید اگه تا الان حقوقتون رو نریختن بازرس اومده منم همش خونه بودم نمیدونم از کجا اوردن این حرفو برید شعبتون من شعبه ۲۸ بودم
توسط (100 امتیاز)
ممنون. فقط نگفتن باید چیکار کنین؟کلا قطع شده یا میشه کاری کرد
توسط (140 امتیاز)
تا الان 19 دی ساعت 4بعد از ظهر برای منم نریختن تو کرج
توسط (140 امتیاز)
من امروز رفتم وزارت کار (پور موسی) گفتن که مشکلی اینجا نداری برو شعبه بیمه. رفتم اونجا هم گفتن مشکلی نیست ماهه دیگه واریز می کنن دو ماه رو. این پولارو 2 ماه یک بار می دن که سودشو وردارن!
توسط (420 امتیاز)
سلام من شعبه 18 هستم خیلی بی نظمه آذرماه مجددا نریختن مراجعه کردم گفتن با دی ماه یکجا میریزیم 30 ام دی توی سیستم وارد میشه الان توی سایت سوابق تامین اجتماعی رو نگاه کردم هنوز کارکرد آذر ماه رو هم ثبت نکردن به نظرتون اشکال از کجاست؟