در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
حقوق بیکاری 96/10 رو کی واریز میکنند کسی اطلاع داره استان فارس کسی هست ؟
4 پاسخ
توسط (290 امتیاز)
سلام.برا منم تاالان 12دی 96واریز نشده البته من ورامین هستم.اگه کسی از منطقه ورامین هست حقوق رو واریز کردن یه خبری بده بی زحمت
توسط (180 امتیاز)
برای من هم واریز نشده.شیراز.همیشه صبح ۱۳ م واریز می کردن.ولی تا ۲_۳ روز تاخیر جا داره.
توسط (290 امتیاز)
سلام بچه ها حقوق من الان واریز شد.13دی نود وشش
توسط (180 امتیاز)
سلام واسه منم واریز شد
توسط (180 امتیاز)
دوستان از تهران کسی هست که واریز نشده باشه ؟
توسط (100 امتیاز)
سلام منم تهران هستم امروز ۲۱ هنوز حقوق منو نریختن
توسط (100 امتیاز)
هدي مي گه گفتن بازرس اومده خونتون نبوديد  بيمتو قطع كردن!!! بايد شنبه همه بريم ببينيم چه خبره؟ كسي شرق تهران هست؟؟؟
توسط (180 امتیاز)
من شرق تهرانم تا الان 21 دی پرداخت نشده شنبه میرم پیگیر شم
توسط (100 امتیاز)
یک بار بیشتر بازرس نمیاد،بعدش من همش روزها خونه هستم
توسط (100 امتیاز)
من امروز مراجعه كردم، يه فرم بهم داد بعد رفتم بيمه ام اصن حرف بازرس و ... نزد ،فقط گفت ماه ديگه دو تا با هم واريز ميشه، فكر كنم اشتباه شده بوده