در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام

 خانمی هستم که هیچ جا بیمه بازنشستگی  ندارم ..هر جایی برای کار میرم ازم سابقه بیمه میخوان و وقتی میبینن سابقه بیمه ندارم ردم میکنن...میخواستم بدونم چطور خودمو بیمه کنم..هزینه بیمه ازاد بدون خدمات درمانی چقدر هست؟؟؟من پدرم بازنشسته نیروی انتظامی هست و دفترچه بیمه درمانی دارم...و اینکه امکانش هست از طریق شغل پدرم خودمو بیمه بازنشستگی کنم؟؟چون منو بیمه عمر کردن از طریق شغلشون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
سلام
دوست عزیز سوالتون یه کم نامفهومه
ببینید سابقه بیمه ای که محل کار ازتون میخواد برای اینه که اثبات کنه شما کار کردید یه جایی به احتمال زیاد

اما برای اینکه شما خودتون رو بیمه کنید هم میتونید توی تامین اجتماعی هم شرکتهای بیمه خودتون رو بیمه کنید که میفرمایید پدرتون بیمه عمر تامین اجتماعی براتون کردن

اگر شما تحت سرپرستی پدرتون معرفی شده باشید برای بیمه عمر که چیزی به شما نمیدن و فقط شامل پدرتون میشه
اما اگر شما خودتون بیمه گزار و بیمه شده باشید و پدرتون زحمت پرداخت مبالغ رو براتون میکشه فقط که بازنشستگی نهایتا به شما میرسه
پیشنهاد میکنم به مشاور آگاه و کار بلدی مراجعه کنید تا حضوری مشکل و سوالاتون رو جواب بده

و یا از قسمت دریافت مشاوره همین پایین صفحه مشاوره تلفنی درخواست کنید