در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید :پدر بنده به سن 60 سال تمام رسیده و حدود 28سال سابقه پرداخت حق بیمه دارد ،  آیا سازمان برای بازنشستگی حقوق 30 روز برای ایشان حساب می کنند ؟

شعبه کارگزاری بیمه شهر خودمون گفتنذ که باید 30 روز حساب بشه - ولی در قانون بیمه صراحتا اعلام نشده - آیا جدول ارائه دادند ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

فرمول محاسبه مستمری بازنشستگی برابر است با میانگین دستمزد مشمول حق بیمه در دوسال آخر کارکرد ضربدر سنوات سابقه تقسیم بر۳۰

یعنی حقوق بازنشستگی پدر شما برابر است با ۲۸ سی ام میانگین دستمزد مشمول کسر حق بیمه دوسال آخر کارکرد ایشان