در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.اگه این  نظام عوض بشه یا شورش و بلوا اتفاق بیفته چه بلایی سر سپرده های بیمه عمر ما میاد؟من می خواستم برم بیمه عمر باز کنم دیدم با این اوضاع نا بسامان پولم یهو سر زا میره
توسط (100 امتیاز)
هفت رکن اساس ملی داریم که حتی در صورت تغییر حکومت بدون هیچ تغییری به کار خود ادامه میدهند که بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران یکی از آنهاست(ثبت احوال،ثبت اسناد و.....از این جمله اند)مثلا کسی که چندسال سابقه بیمه تامین اجتماعی در زمان حکومت شاهنشاهی داشته هم اکنون قابل پیگیری و استفاده است.

طبق ماده 44 قانون تاسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،چنانچه برای هرشرکت بیمه ای اتفاقی مثل ورشکستگی رخ دهد بیمه مرکزی که مهمترین وظیفه اش حمایت از حقوق بیمه گذاران نزد شرکتهای بیمه است به طور کامل جوابگوی خسارت بیمه گذاران خواهد بود. چرا که بیمه مرکزی درصدی از حق بیمه های شما رو از ما دریافت میکند برای چنین روزهایی
که به بیمه های اتکایی معروف است.

طبق ماده 60 و ماده 71 قانون تاسیس بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،شرکتهای بیمه جهت تاسیس بایستی اموال زیادی اعم از منقول و غیر منقول نزد بیمه مرکزی جهت ضمانت سپرده نمایند،همچنین درطول فعالیت خود بابت بیمه های عمر بایستی 50 درصد دریافتیهای خود را مکررا به سپرده اولیه شان نزد بیمه مرکزی اضافه نمایند.لذا درطول زمان مرتب برمیزان این سپرده افزوده میشود و چنانچه اتفاقی برایشان رخ دهد بیمه مرکزی از محل همین سپرده ها جوابگوی بیمه گذاران خواهد بود
طبق ماده 32 قانون بیمه،اگر برای شرکتهای بیمه اتفاقی مثل ورشکستگی رخ دهد از بین تمامی طلبکاران بیمه گذاران بیمه های عمر در اولویت پرداخت خسارت از سوی بیمه مرکزی هستند و بعد از آنها بیمه گذاران سایر حوزه ها مثل شخص ثالث و.......وبعد از تمامی آنها نوبت به طلبکاران پروژه های سرمایه گذاری شده از سوی شرکت بیمه خواهد رسید.
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

از سوال مهمی که مطرح کردید ممنونم چرا که این سوال خیلی از افراد هستش..همونطوری که میدونید ضمانت تعهدات بیمه عمر را بیمه مرکزی به عهده میگیره و بیمه مرکزی مثل بانک مرکزی زیر مجموعه وزارت اقتصاد هستش و همونطوری که بعد از پیروز ی انقلاب شرکتهای بیمه  امریکایی از ایران رفتن و تعهدات اونها را بیمه مرکزی پرداخت کرد و همونطوری که پولهای قبل از انقلاب دست مردم بود و بانک مرکزی مسئول تعویض اونها بود این اطمینان را داشته باشید که اگه اتفاقی هم بیفته باز سپرده و تعهدات بیمه عمر شما سرجاش خواهد بود و از بین نمیره