در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام بنده سال 92 که راننده موتور سیکلت بودم و تصادف کردم گواهینامه نداشتم ومقصر حادثه شناخته شدم و استخوان پای سمت چپم شکست و بعد از 4 سال یعنی امسال پلاتینش رو دراوردم میخواستم ببینم با توجه به این قانون جدید ماده 3 میشه دیه گرفت یا خیر ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بادرود
دوست عزیز اولا ماده 3 صرفا شامل بیمه نامه هایی میشه که از برج 5 امسال(1396) به بعد صادر شدن .
دوما شامل کسانی میشه که گواهینامه دارن
به شما تعلق نمیگیره