در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
47 سال دارم با 21 سال سابقه بیمه شامل 8 سال بیمه اجباری  ، 10 سال پرداخت بیمه بعنوان مدیرعامل شرکت خودم ، 3 سال بیمه اختیاری

برای استفاده از بازنشستگی 20 سال، به من گفته شده باید 3ماه آخر بیمه اجباری پرداخت کنم.

 پرسشم این هست که آیا میتونم پرداخت بیمه اختیاری رو قطع کنم بدون اینکه مشکلی برای بازنشستگی پیش بیاد؟

 و کافی هست که  چند ماه دیگه شرکت تاسیس کنم و از اون طریق 3ماه بیمه رد کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
زنان برای بازنشستگی وفق تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی باید 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه و شاغل در کارگاههای مشمول قانون کار ( بیمه اجباری ) باشند لذا شما با تاسیس شرکت بعنوان کارفرما محسوب میگردد و مشمول قانون کار نمیباشید و باید حق بیمه کارفرمایان واریز نمایید لذا نمی توانید از این قانون بهره مند گردید جه بهره مندی حتماً باید در کارگاههای مشمول قانون کار و تامین اجتماعی بصورت بیمه اجباری شاغل گردیدو بعد از چند ماه درخواست بازنشستگی نمایید.