در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

بنده خانمی 45 ساله هستم در یکی از سازمانهای وزارت علوم مشغول به کارم با 20 سال سابقه کار تامین اجتماعی بیمه اجباری آیا می توانم بازنشسته شوم البته به صورت قراردادی مشغول به کار هستم.

آیا می توانم با قطع ارتباط با سازمان خود بیمه را چهار ماه از یک شرکت خصوصی واریز کنم و بعد بازنشسته شوم

 2- بنده 2 و نیم میلیون تومان حقوق می گیریم بعد از قطع ارتباط با سازمان میتوانم بیمه این مقدار حقوق را واریز کنم تا موقع بازنشستگی حقوقم زیاد کم نشود. با سپاس
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
کارکنان زن قراردادی وزارت علوم در صورتی که مشمول قانون کار باشند و استخدام آنها طبق اساسنامه این وزارتخانه باشند می توانند وفق تبصره 4 ماده 76 درخواست بازنشستگی نمایند لذا شما بررسی نمایید آیا برای شما 3% بیمه بیکاری پرداخت میگردد یا خیر؟ معمولا شعب سازمان تامین اجتماعی نحوه استخدام شما را از محل کارتان استعلام می نمایند.

دوما در صورت عدم پرداخت 3% بیمه بیکاری شما می توانید در کارگاهای مشمول قانون کار بصورت بیمه اجباری با حقوق و مزایای فعلی شاغل شده و درخواست بازنشستگی نمایید.