در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
سلام دوستان من بیمه عمر پاسارگاد دارم و در قسمت های مختلف سایت خواندم که کارشناسان فرمودند که از بیمه آتش سوزی رایگان میشود استفاده کرد آیا در صورت استفاده از بیمه آتش سوزی از ضریب بیمه عمر ما کاسته نمیشود و واقعا رایگانه اگه امکانش هست کارشناسان عزیز توضیح دهند.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از بابت دیدگاه خوب تون به بیمه های زندگی و انتخاب منحصر بفرد شما (بیمه عمر پاسارگاد) صمیمانه خدمت تون تبریک عرض میکنم.

در سال ابتدایی قراردادتون و با توجه به حق بیمه پرداختی ماهانه تون،شما تا میزان حداکثر 125،000،000 تومان میتونین از سقف بیمه آتش سوزی منزل مسکونی استفاده بفرمایین.

در اینصورت،حق بیمه آن از محل اندوخته(سود) بیمه نامه تون و با هزینه ای بمراتب کمتر از شرکتهای بیمه ای و بیمه نامه بصورت جداگانه کسر میگردد و هیچ ارتباطی به سایر پوشش های دیگر بیمه ای شما نخواهد داشت.

با تجدید احترام