در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)

سلام

وقت بخیر در بیمه عمر پاسارگاد به من گفتن بیمه تکمیلی رایگان میده که از 2 تا 10 میلیوم هزینه ها پرداخت میکنه

حال سوال من اینه ایا هزینه زیر 2 میلیون جواب میده یا خیر

و سونوگرافی هم جز پوشش ها هست ایا؟؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

درنظر داشته باشین که حداقل و کمترین پوشش پایه بیمه های تکمیلی(در بخش جراحی و بستری)،۲میلیون تومان می باشد و در صورتیکه هزینه های بستری شما کمتر از ۲ میلیون تومان باشد هم قابل استفاده می باشد.

بنابراین اگر میزان اندوخته(ذخیره ریاضی بیمه نامه تان) به ۲ میلیون نرسیده باشد،امکان استفاده از مزایای آن را نخواهید داشت.

ضمنا استفاده از بیمه تکمیلی شما در بیمه عمر پاسارگاد فقط در صورتیکه اندوخته بیمه نامه به ۲میلیون تومان رسیده باشد امکانپذیر است(نه میزان پرداختی حق بیمه شما)!!!

این پوشش ها فقط در بخش جراحی و بستری قابلیت استفاده را دارد و شامل سایر موارد پوشش های بیمه تکمیلی،از جمله پاراکلینیکی(سونوگرافی و ....) نمیگردد.