در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من سال 89 از اتوبوسرانی باز خرید کردم 4درصد باید من بدم یا سازمان وامسال مبلغ 4 درصد چقدره با توجه به اینکه الان راننده برون شهری (کامیون)میباشم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

مبلغ 4 درصد مشاغل سخت و زیان آور باید توسط کارفرما پرداخت گردد. از آنجایی که سابقا وکیل این مجموعه بوده ام خاطرم هست که متاسفانه برخلاف قانون این مبلغ از کارگران و راننده ها دریافت می شد.

با سپاس از همراهی شما

مریم زنده دل