در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
آیا بیمه ی درمان تکمیلی ارتودنسی را شامل میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که بیمه های درمان تکمیلی معمولا" هزینه های دندانی را در غالب قراردادهای گروهی و یا انفرادی پرداخت مینمایند.

اما ارتودنسی بعلت هزینه های بسیار بالا،معمولا" پوشش داده نمیشوند زیرا سقف های پوشش های درمان تکمیلی در بخش دندان پزشکی،کفاف هزینه های ساده حال حاضر  اینکار را نیز نمیدهد چه برسد به هزینه های ارتودنسی که معمولا" بالای 15-20 میلیون تومان است!!!

البته در بعضی از قراردادهای گروهی که بسیاری از خدمات بدون سقف به افراد ارایه میگردد و با حق بیمه های سنگین دریافت میگردد دارای این پوشش هستند،ولی خوب در بیمه های گروهی هست که همه افراد توانایی پرداخت حق بیمه های آن را ندارند.

با تجدید احترام.