در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
اینجانب و خیلی هایی دیگه که از رانندگان تاکسی رانی درون شهری تهران بودیم وحق بیمه رو بحساب تعاونی تاکسی تهران میریختم متاسفانه چند ماه از سال را که فیش های واریزی هم داریم واریز بحساب تأمین اجتماعی نکردن و پرونده هم در دادسرا هست و چند ساله خبری نیست و اون چند ماه با توجه به ((فیش واریزی به بانک رفاه ))خالبه و جز سابقه نیست و خبری هم از دادگاه و رسیدگی و ...هم نیست و بعد از این اتفاق و در خود سازمان تامین اجتماعی حق بیمه رو واریز میکنیم بنظرتون کجا مراجعه کنم برای ثبت سابقه ماههای خالی .تعاونی جوابی نداد.
1 پاسخ
توسط (6,060 امتیاز)
با سلام. در صورت دارا بودن مدارک مبنی بر واریز مبلغ حق بیمه به حساب تعاونی تاکسیرانی، صرفا مراجع قضایی صالح به رسیدگی هستند و می بایست از دادگاه پیگیری نمایید.