در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام

من ۱سال و نیم در یک شرکت خصوصی به صورت نیمه وقت (۳ ماه تابستان تمام وقت ) مشغول به کار بودم ‌٬ این کار مربوط به ۱۰ سال قبل یعنی از سال ۸۵ تا سال ۸۷ می باشد .

در این مدت من نه قرار داد و نه فیش حقوقی و نه حتی بیمه هیچکدوم رو نداشتم چون دانشجو بودم و نیاز به کار داشتم قبول کردم.

 تنها یک گواهی با مهر و امضا مدیر شرکت با ذکر مدت زمان و سمت شغلی به همراه فیش بانکی واریز چند ماه حقوق به حساب رو به عنوان مدرک دارم .

با توجه به این که من الان به این سابقه کار نیاز دارم .

می خواستم ازتون بپرسم ایا اون کارفرما امکان رد کردن بیمه من برای اون بازه زمانی رو دارد؟ و اگر نه راه قانونی برای پیگیری حق بیمه چیست ؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

کارفرما نمی تواند به صورت عادی حق بیمه های معوقه را بپردازد. اما شخص شاکی می تواند با  مراجعه به واحد نامنویسی شعبه تامین اجتماعی و اخذ فرم فرمت ادعای سابقه و یا مراجعه به واحد روابط کار اداره کار ، دادخواست ادعای سابقه بیمه مطابق ماده 148 قانون کار را ارئه نماید.