در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)

سلام

2 تا سوال دارم:

  1. چند ماه بعد از شروع بیمه و
  2.  کلاً چند بار میتوان وام (از بیمه عمر پاسارگاد) دریافت کرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در تکمیل فرمایشات همکار محترم خودم باید خدمت تون عرض کنم که اگر ظرف مدت 6 ماه از تاریخ صدور بیمه نامه تون،میزان اندوخته (سود) بیمه نامه تون< دقت بفرمایین که عرض کردم سود،نه حق بیمه پرداختی شما> به مبلغ 200 هزار تومان برسد،شما مجاز به برداشت تا سقف90% از آن می باشید که میتوانید این وام را در اقساط ماهانه،3 ماهه،6 ماهه،سالانه و یا در پایان زمانی که برای بازپس دادن آن وام انتخاب نموده اید(یک ساله،دو ساله و یا در نهایت 3 ساله،یا کل وام را پس از گذشت 3 سال-بصورت یکجا) به شرکت بیمه پاسارگاد بازپس دهید.

در صورت تسویه نمودن وام طی مدت فوق،یک ماه بعد میتوانید نسبت به درخواست وام مجدد اقدام نمایید.

در خواست وام برای شما محدودیتی نخواهد داشت و از میزان اندوخته،سود و سایر مزایای بیمه نامه تان کاسته نخواهد گردید،مشروط بر اینکه اقساط وام تان را در سررسیدهای مقرر به حساب بیمه پاسارگاد عودت نمایید.

در غیر اینصورت بازاء هر روز دیر کرد،جریمه ای از اندوخته بیمه نامه تان کاسته خواهد گردید.

با تجدید احترام.