در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

قصد خرید بیمه عمر را دارم. از نظر کارشناسان و مشاوران محترم بهترین بیمه عمر را از کدام شرکت بیمه بخرم. ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز در حال حاظر چند شرکت هستند که شرکت های خوبی هستند از جمله پاسارگاد و سامان کارافرین و غیره
ولی از نظر تعداد فروش بیمه پاسارگاد رتبه اول را دارد و برای پوشش ها هم از ابتدای دی ماه پوشش های پاسارگاد پیشرفت قابل توجهی داشته و سقف پوشش های عالی دارد ازجمله بیماری خاص۵بیماری٢۰۰میلیون  هزینه پزشکی ٢۵ملیون  نقص عضو ٢۵۰ملیون ۶۰ملیون غرامت از کارافتادگی و فوت حادثه ۵۰۰ملیون و فوت طبیعی ٢۵۰ملیون و  بیمه Sosرایگان  و غیره