در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده مدت ۶ سال هست برای شرکتی در مشهد کار میکنم. بیمه ما از طریق شرکت اصلی این اپراتور در تهران رد میشود. احتمالا بخش ۲۴. حالا برای اقدام به دریافت بیمه بیکاری ابتدا باید به کجا مراجعه کنم. لطفا مرحله به مرحله راهنمایی بفرمائید.ابتدا باید به اداره کار بروم یا تامین اجتماعی  البته کدام شهر.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

برای احرازبیکاری بدون میل واراده وتکمیل درخواست به اداره کارمحل اشتغال مراجعه وادامه کارباهماهنگی اداره کاروتامین اجتماعی صورت میگیرد