در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده حدودا 16 سال سابقه کار دارم الان میخوام از بیمه بیکاری استفاده کنم نامه اخراج توسط مدیرم دارم
ولی تاریخ قراردادم از 96/02/01تا 97/02/01 به همین خاطر تامین اجتماعی به من گفته باید بریم شورا و مجمع و......
سوال من الان اینه که اگه جلسه بریم برای مدیرم مشکلی پیش میاد؟
یا ایشون جریمه میشن ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

خیر اگه شکایت شما صرفا استفاده از بیمه بیکاری باشد برای کارفرما مشکلی پیش نمیاد بشرطی که شما شکایتی بابت باقیمانده قرارداد یا مطالبات نداشته باشید