در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر کارفرما لیست افراد را به تامین اجتماعی ارائه نماید ولی مبلغ آنرا پرداخت نکند،‌ آیا تامین اجتماعی مجاز است که دفترچه درمانی کارگران را بدلیل بدهی کارفرما تمدید ننماید.

در این صورت اگر کارگر بخواهد دفترچه درمانی داشته باشد چگونه باید موضوع را پیگیری کند و با توجه به اینکه تامین اجتماعی در آینده جریمه ای هم برای عدم پرداخت لیست از کارفرما می گیرد و عملا بدلیل عدم تمدید دفترچه، خدمات درمانی به کارگر ارائه نشده است، چه قوانینی برای احقاق حقوق کارگر و کارفرما وجود دارد
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

ارائه لیست بدون پرداخت مبلغ مانع از تمدید دفترچه کارگران میشود

ولی بعد از پرداخت حق بیمه اون ماه شما میتوانید کلیه مدارک هزینه هایی که در اون مدت که دفترچه نداشتید انجام دادید رو ببرید بیمه و بعد از کارشناسی سهم بیمه رو بهتون پرداخت میکنند