در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
در سایت گفته اید که
برگه تسویه حساب رقم بابت هرگونه پرداختی ذکر شده باشد مورد قبول مراجع حل اختلاف اداره کار می باشد و در صورتی که رقم قید نشده است غیر قانونی است
مطابق با کدام بند و کدام ماده و کدام قانون غیر قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

دستورالعمل وزارتکار در جهت تسویه حساب با رقم و مبلغ به مراجع اعلام گردیده و ملاک قبول تسویه حیاب ارایه شده از سوی کارفرما به مراجع رسیدگی قید مبلغ در فرم تسویه حیاب میباشد عدم درج مبلغ میتواند سند مورد قبول مرجع رسیدگی واقع نگردد