در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من شش سال سابقه کار در تاکسی سرویس دارم همچنین چهارده سال کار سخت و زیان آور دارم و دو سال خدمت سربازی را هم خریدم آیا میتوانم بازنشست شوم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
دوست عزیز برای مشاهده سوابق بیمه ای با داشتن کدملی می توان به اطلاعات و سوابق بیمه ای خود دسترسی پیدا کنید.
معیار بازنشستگی به سوابق بیمه پردازی مربوط می شود و در صورتی که فردی بین ٢٠ تا ٣٠ سال(بستگی به نوع سختی کار) سابقه پراخت بیمه داشته باشد بازنشسته می شود و از مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی محسوب می شود.
پرداخت کردن بیمه توسط  کارفرما در برخی موارد مشکلاتی را برای فرد بیمه شده ایجاد می کند که می توان به تأخیر در واریز حق بیمه کارگر و کارمند شرکت از سوی کارفرما اشاره کرد.
به همین منظور بیمه شدگان می توانند به صورت ماهانه سوابق بیمه ای خود را مشاهده کنند و از جزییات واریز حق بیمه خود مطلع شوند.

www.tamin.ir/savabegh