در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من 14 سال مشغول بکار میباشم که از این 14 سال تنها 8 سال بیمه پرداخت شده. حال که برای 6 سال بیمه ی پرداخت نشده به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم گفتند با اسناد و مدارک میتونید پیگیری کنید ولی من هیچ مدرکی جز دستخطام که روی نامه های ارسالی دفتر بوده و داشتن نامه ی کارفرما مبنی بر اینکه سابقه ی شغلیم 14 سال هست مدرک دیگه ای ندارم چون پرداختهای حقوق با چک یا دستی بوده و هیچ رسید یا فیش حقوقی یا پرینت حضور و غیاب و... ندارم.

لطفا اگه راه حل دیگه ای وجود داره راهنماییم کنید. کارفرما قبول داره که این شش سال رو پرداخت کنه.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در اداره کار محل انجام خدمت دادخواست خود را مطرح نمایئد و مدارک و مستندات خود را ارائه دهید.

همچنین میتوانید طبق ماده 89 آیین دادرسی کار درخواست بازرسی و تحقیق نمائید.