در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (680 امتیاز)
سلام
یکی از دوستان من دست فروش هست در فصل بهار و تابستان فالوده میفروشد و در پاییز و زمستان لبو و باقالو

ایشون قبلا در یک شرکت شیمیای مشعول کار بوده و ۸ سال سابقه داره و بخاطر سختی کار از شرکت خارج شده و الان دست به این شغل باقالی فروشی اومده

ایشون قصد داره خودش رو بیمه کنه تا ادامه بیمه بده و قصد دار بیمه اجباری بکنه نه اختیاری چون اختیاری مزایای جالبی نداره همانطور که میدانید مزایای مث پرداخت حق فرانشیز یا حق سرانه درمان برای هر فرد

آیا ایشون می تونه خودش رو با شغلی که داره بیمه اجباری کنه نه اختیاری؟؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

متاسفانه بنا به شرایط اقتصادی نامتناسب برای همه افراد جامعه این بزرگوار مشمول بیمه اجباری نمی شوند و برای دستفروشان در سازمان تامین اجتماعی پشتوانه ای در نظر گرفته نشده تنها موردی که برای ایشان امکان پذیر است استفاده از بیمه اختیاری یا بیمه مشاغل آزاد است.

در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر داشتید با شماره 02188762355 تماس حاصل فرمایید.

با سپاس

زنده دل