در جریمه و بدهی بیمه توسط (680 امتیاز)
سلام
سال قبل ۱۳۹۵ پانزده  روز مانده بود سال تمام شود
من بیمه خویش فرما هستم و سه ماه فروردین تا خرداد ۹۶ رو گرفتم و پرداخت کردم و الان که سال ۱۳۹۶ رو فیش هایش رو کامل ریختم دو فیش به من داده که یکی زده بدهی از اول فروردین تا اخر اسفند مبلغ ۱۱۵ هزار تومان

و الان فیش جدید فروردین ۹۷ هم صادر شده
این جریمه چیست و اگر پرداخت نکنم چه اتفاقی می افتد ؟؟

ایا این فیش جریمه می تواند مال این باشد که من تند تند فیش گرفتم و پرداخت کردم .. مثلا اردیبهشت ۳ ماه دوم سال رو ریختم و خرداد سه ماه سوم ریختم

و این فیش فروردین ۱۳۹۷ که صادر شده رو چکار کنم پرداخت کنم یا نه ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
احتمالا شما بیمه حرف و مشاغل آزاد با سرانه درمان میباشد با توجه باینکه سرانه درمان هر سال دیر ابلاغ میگردد لذا سازمان تامین اجتماعی اقدام به اخذ گردش حساب بیمه شدگان از تاریخ اول هر سال تا ماهی که سرانه درمان با مبلغ سال قبل پرداخت شده است می نماید و طبعاً شما مبلغی بابت درمان بدهکار میگردید و این امر معمولاً هر سال اتفاق می افتد .
همچنین ممکن است شما فیش فروردین را در اسفند و با دستمزد سال قبل پرداخت کرده باشید و این مبلغ کسر پرداختی نیز در گردش حساب مشخص میگردد که شما میتوانید مبلغ بدهی را در فیش حق بیمه و در آیتم های مشخص شده مشاهده نمایید.