در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض خسته نباشید به شما پدرم  در تصادفی که با موتور سوار داشت ۵۰- ۵۰ مقصر شناخت شده و موتور سوار فوت کرده میخواستم بدونم به پدر من دیه تعلق میگیره یا نه اخه موتور سوار بیمه نداشت و 50درصد پدرمو بیمه میده؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
از حادثه پیش امده بسیارـمتاسفم جناب میلاد

اگر برداشت من از سوال حضرتعالی درست باشه پدر شما راننده خودرو بوده و با موتور سوار تصادف کرده که موتورسوار بادرجه تقصیر ۵۰درصد فوت نموده اند.

راننده خودرو اگر بیمه نامه و گواهینامه متناسب باوسیله نقلیه حادثه دیده داشته باشه  خسارت حادثه رو بیمه گر پرداخت میکنه که در مورد حادثه شما ۵۰درصد دیه رو بیمه گر خودرو و مابقی اونرو صندوق تامین خسارات جانی به خانواده موتورسوار پرداخت میکنه