در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام پدر بنده از سال ۸۵ به دلیل فوت پسرش در سربازی مستمری از ارتش میگرفت تا 1شهریور ۹۶ که یکم شهریور پیامکی مبنی بر این که مستمری ارتش شما به دلیل دریافت حقوق بازنشسگی قطع شد.پدر بنده از شهریور ۹۵ از حقوق بیمه بازنشستگی اسفاده کرد بدون اینکه از این قانون اطلاعی داشته باشد حقوق بازنستگیش چهارصد تومن است در صورتی که مستمری ارتش یک میلیون و شیشصد بود با این حقوق چهارصد از پس خرج خانه هم نمیتواند براید سوالم این است که آیا میشود حقوق بازنستگی راقطع کند تا از حقوق ارتش استفاده کند ؟لطفا یه جواب مطمئنی بدید ممنون میشم ازتون. با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

میتوانید با مراجعه به کانون بازنشستگی ارتش نسبت به انصراف بازنشستگی خود در تامین اجتماعی اقدام و مستمری بازمانده (پسر) مجددا برای شما برقرارخواهد گردید