در بیمه نیروهای مسلح توسط

با سلام
من حقوق مستمری پدرم را که بازنشسته نیروی زمینی بودند را میگیرم. در حال حاضر شغلی را شروع کرده ام که پیشنهاد بیمه تامین اجتماعی به من شده است. آیا پس از تحت بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتن برای همیشه حقوق پدرم قطع میشود؟ حتی بعد از چند سال که به هر دلیلی نخواهم یا نتوانم کار کنم؟ ( در صورت مجرد بودنم)

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام باتوجه به مستمری پدر در صورتی به فرزند تعلق میگیرد که فاقد کار ودرآمد باشد ودر صورت مشغول بکار شدن مستمری قطع میگردد اگر فرزند دختر باشد تا زمانی که ازدواج نکرده ویا ازدواج کرده ولی مطلقه شود مستمری برقرار میشود ولی زمانی که لیست بیمه ارسال شود مستمری قطع میگردد ودر صورت بیکاری مجدد وبعداز دریافت بیمه بیکاری میتواند تقاضای بازرسی ودر صورت اثبات بیکار بودن وعدم دریافت حقوق مجددا مستمری برقرار میگردد. ..ایمانی