در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام

من از کاربر بیمه پاسارگاد چند سوال داشتم

  1.  آیا برای دریافت بیمه تکلیمی در بیمه عمر پاسارگاد نیاز به سقف خاصی از مبلغ پرداختی یا مدت انتظار هست؟
  2.  شرایط و پوشش های بیمه تکلیمی بیمه عمر پاسارگاد رو بطور کامل بیان کنید؟
  3.  تفاوت بیمه عمر پاسارگاد و بیمه مان چیه؟
  4. سود مشارکتی بیمه عمر پاسارگاد در چند سال اخیر چند درصد بوده؟

ممنونم

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

1-بله،میزان اندوخته(نه حق بیمه)شما باید به حداقل مبلغ 2 میلیون تومان برسه.

2-بیمه تکمیلی بیمه عمر پاسارگاد فقط شامل پوشش جراحی وبستری به میزان 2 تا 10 میلیون تومان،با فرانشیز 30% بوده و شامل موارد دیگر پوششهای بیمه های تکمیلی نمی گردد.

3-بعضی از پوششهای بیمه عمر پاسارگاد در بیمه مان وجود نداره،مثل :

بیمه تکمیلی

پوشش آتش سوزی منزل مسکونی

تخفیف بیمه های بدنه اتومبیل تا 50% حق بیمه

پوشش امراض خاص(5دسته بیماری) که در بیمه پاسارگاد تا 5 بار غرامت داده میشه ولی در سایر شرکتها فقط یکبار تحت پوشش می باشد.

4- سود مشارکت در منافع در سال 92و 93معادل با 22%

در سال 94 معادل با 20%

در سال با تجدید احترام