دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام بنده تصادف کرده و طبق مراجعات،پزشک قانونی نوشته:

  1. سه ساییدگی روی بینی به طور جداگانه(هریک حارصه)
  2. جراحت بخیه شده ابروی چپ(دامیه)
  3. جراحت بخیه شده سمت راست پیشانی(دامیه)
  4. جراحت بخیه شده پشت سر در سمت چپ(دامیه)
  5. ساییدگی خلف بند اول انگشتان سوم،چهارم و پنجم دست چپ به طوره جداگانه(هریک حارصه)
  6. ساییدگی کنار خارجی بند انتهایی انگشت شست درست راست(حارصه)
  7. ساییدگی خلف بند انتهایی انگشت دوم دست راست(حارصه)
  8. شکستگی بینی مشهود است.

لطفا درصورت امکان میزان دیه تقریبیی که به من تعلق میگیرد را بگید ممنون از شما...

1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set