در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام نامه پزشک قانونی
ساییدگی در سمت راست پیشانی و بالای ابروی سمت راست و قدام و سمت چپ بینی و دو ناحیه مجزا سمت چپ صورت وسمت چپ چانه هر یک یک حارصه- جراحت بخیه شده خارج ابروی راست دامیه- ساییدگی خلف بند ابتدایی انگشت دوم و سوم چهارم دست راست و خلف بند ابتدایی انگشت دوم دست چپ هر یک یک حارصه-دو ناحیه ساییدگی پشت دست چپ هر یک یک حارصه-ساییدگی خارج ارنج چپو خلف بند ابتداییانگشت پنجم پای راست و دو ناحیه ساییدگی خلفی فوقانی ساعد راست هر یک یک حارصه- کبودی اطراف چشم- تورن اطراف چشم که ارش ان یک و نیم هزارم دیه کامل مرد مسلمان است- جراحت زانوی راست دامیه- ساییدگی شانه راست که ارش ان سه هزارم دیه کامل مرد مسلمان
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و در خواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com