در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

میخواستم بدونم آیا مشاغل سخت ساعت کاری شون کمتره یا فقط مزایای بازنشستگی دارن
1 پاسخ
توسط
ساعات کار در مشاغل سخت و زیان‌آور ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته است.

همچنین ساعات کار روزانه کارگر نوجوان، نیم‌ساعت کمتر از ساعات کار معمولی کارگران است. ترتیب استفاده از این امتیاز با توافق کارگر و کارفرما تعیین خواهد شد. کارگر نوجوان فردی است که بین ۱۵ تا ۱۸ سال سن دارد.