در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده 13سال در شرکتی که کار تخلیه و بارگیری مواد معدنی رو انجام میده بعنوان جوشکارمشغول بکار بودم و بسیاری از همکاران بنده با 20سال کارسخت و زیان آور بازنشته شدن .اما متاسفانه این شرکت اقدام به تسویه کلیه پرسنل نموده و قصد غیرفعال کردن شرکت رو دارن و در مراجعه به تامین اجتماعی متوجه شدم که عنوان شغلی رد شده بصورت کلی بوده (کارمند- متصدی خدمات عمومی ) حال با توجه به اینکه این شرکت حدود 6سال هیچ گونه قراردادی به ما نداده و تقریبا بابت 4سال قرارداد دارم  اونم نه با عنوان جوشکار بلکه به عنوان خدماتی :1.آیا میتوانم با مراجعه به اداره کار تا قبل از غیرفعال شدن شرکت نسبت به اصلاح عنوان شغلی اقدام کنم 2.در مراجعه به اداره کارآیا فقط قراردادها ملاک می باشند یا می توان به اسنادی نظیر نامه درون شرکتی که توسط مدیر عامل شرکت  به شما کاری در زمینه جوشکاری محول شده و یا پرسشنامه استخدامی که دارای دستور مدیر با ذکر عنوان شغلی جوشکار بوده استناد کردو حقانیت خودتو ثابت کنید.3.در صورتی غیرفعال شدن شرکت آیا ما می توانیم در سال های  بعد درخواست شغل سخت و زیان آور داشته باشیم ؟
1 پاسخ
توسط
اداره کار بررسی مشاغل سخت بیمه شدگان متقاضی را در صورتی  انجام می دهد که 20 سال سابقه بیمه داشته باشند.

مرجع بررسی عنوان شغلی، شعبه تامین اجتماعی است و براساس مستندات (گزارش بازرسی، لیست بیمه، قرارداد و احکام استخدامی و فیش حقوقی و ...) عنوان شغلی تعیین می شود.

پرداخت حق بیمه مشاغل سخت بعهده کارفرماست. در صورت تعطیلی و انحلال شرکت، کاری نمی توان انجام داد.( احتمالا خودتان مجبور شوید حق بیمه مربوطه را پرداخت کنید) . در زمینه عنوان شغلی به شعبه تامین اجتماعی درخواست بدهید.