در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام از پشت به ماشینی برخورد کردم کنار کشیدیم افسر اومد اما کروکی نکشید ما رفتیم صافکاری قیمت رو بدانیم تا از طریق بیمه شخص ثالث خسارت بپردازم قبل از کروکی ماشین خودمو صاف کاریش و درست کردم امکان کشیدن کروکی هست اگه نیست باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که اگر تا قبل از رویت کارشناس برآورد خسارت،اتومبیل تون رو مرمت نمایید دیگه به شما وجهی بابت خسارت پرداخت نخواهد گردید،زیرا که برای برآورد میزان خسارت،کارشناس باید آن را رویت نماید.
ضمنا" دریافت کروکی همزمان با وقوع خسارت باید انجام گیرد،مگر اینکه عکسی از آن گرفته باشید و یا کارشناس قبل از مرمت شما آن را بازدید و برآورد خسارت نموده باشد.
با تجدید احترام