در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانبان به پیشنهاد پسر عمویمان کارگاهی را از پسر عمویمان اجاره کردیم که قبلا بمدت 26 سال عموی اینجانب کارفرما بوده و فوت شده و یک سال مادرم بدون هیچ قراردادی و فقط با انتقال پروانه کسب کارفرما شدند و حالا 4% سختی کار برای کارگر کارگاه آمده و ورثه عموی اینجانب نسبت ب پرداخت آن اجتناب مینمایند و کارگر خودش پرداخت کرده و بعد در اداره کار از مادر اینجانب شکایت کرده و اداره کار اعلام میدارند که کلیه حق و حقوقات کارگر بر عهده مادر شما میباشد و کارفرمای قبلی هیچ سهمی در این مبلغ ندارند ممنون میشوم اگه راهنمایی کنید که از چه طریقی میتوانم پیگیری کنم که ورثه عموی اینجانب که کارفرما پدر ایشان بوده و فقط سال آخر مادر من کارفرما شده و هر کسی سهم خودش را پرداخت نماید . پیشاپیش سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 مطابق قانون ماده 12 کار کلیه تعهدات کارگر در زمان نقل انتقال کارگاه بعهده اخرین کارفرما میباشد و اگر قبل از نقل انتقال نسبت به تسویه کارگر اقدام میگردید خواسته کارگر قابل رسیدگی در اداره کار واقع نمیگرددید اما طبق قانون اخرین کارفرما مکلف به تعهدات اتی و قبل میباشد و باید حق بیمه4درصد را پرداخت و در دین مادر شما صرفا بعنوان قانو ن پرداخت گردد