در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام
بنده مدت سه سال است در یک کارگاه ساختمانی نگهبان شیفت شب از ساعت ۱۹ تا ۷ صبح می باشم (شیفت ۲۴ ساعته) و در همان مکان کارگاه روزها نیز اتاقی برای زندگی و استراحت دارم، حقوق کنونی ما دو میلیون و هفتصد هزار تومان است کارفرما تعدیل حقوق را از شروع برج ۱۰ درنظر دارد و به ادامه ی کار تمایلی ندارم، حقوق ام را نیز از برج ۴ تا امروز طلبکار میباشم و بیمه تامین اجتماعی نیز نبودم و هیچگونه قراردادی مبنی بر کارم ندارم و کارفرما نیز گفت اگر با تعدیل حقوق موافقت نکنم با پایان برج ۹ تسویه می کند منتهای مراتب تنها ۲ میلیون نقد میدهد و برای باقی طلبم هیچ چکی نیز به من نخواهد داد و تنها وعده ی تسویه تا پایان سال را میدهد آیا میتوانم از طریق پیگیری و شکایت در اداره کار و تعاون به حق و حقوق و سنوات ام برسم.
تنها مدارکی که برای اثبات اشتغال به مدت ۳ سال در کارگاه قادر به ارایه ی آن می باشم پرینت واریزی حقوقم به حساب شخصی ام و استشهاد محلی می باشد.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
ممنون از این که مشکل خود را با مشاوران بیدبرگ در میان گذاشته‌اید.
لازم است چند مورد را به شما یاداوری کنم.
مطابق ایین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی با کارگر است یعنی شما حال باید ثابت کنید که این ایام در آنجا مشغول به کار بوده اید.
سعی کنید تا حد ممکن از گرفتن وجه نقد خودداری و بخواهید که به حسابتان واریز کنند چرا که پرینت واریز به حساب با مهر بانک سند محکمی است.
برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۷۶۲۳۵۵ تماس حاصل فرمایید.