در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من حق التدریس دانشگاه آزاد هستم که با توجه به 7 سال سابقه تدریس هنوز سابقه بیمه ی من به یکسال نرسیده است از طرفی مهندس معمار عضو نظام مهندسی هستم که در شهر ما برای مهندسین بر اساس تعرفه سالانه بیمه اختیاری رد می شود . الان بنده را حتی با وجودی که حاضرم باقی روزهایی که اجباری بیمه رد نمیشود با استفاده از نظام مهندسی اختیاری بیمه کنم قبول نمیکنند!

 من چه کنم از دانشگاه انصراف بدم و بیمه اختیاری بشم؟ یا بیمه عمر باقی مراکز؟ اگر راه حل دیگری دارد بنده رو آگاه کنید من الان 34 سال دارم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

نظر به سن اعلام شده و بیمه که توسط نظام مهندسی بطور کامل با حداقل برایتان به تامین اجتماعی ارسال میگردد پیشنهاد نمیگردد اقدام دیگرد را انجام دهید و کماکان همین روال ادامه دهید و در زمان بازنشستگی و تکمیل سوابق و دارا بودن شرایط سنی به بازنشستگی نسبت به ارتقا مزد اقدام نمایید